• Alle modellen €6,95
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven de €20,-
Service & Klachten

Bij PartyBrillen.nl staat jij als klant centraal. Wij doen ons uiterste beste het naar wens te maken bij ons op de webshop. Mochten er dingen onduidelijk zijn of heb je ergens vragen over neem dan contact met ons op. Bij voorkeur per mail. Maar ook telefonisch zijn wij overdag te bereiken. Bellen kan op 0626669337.

 

Bedrijfsgegevens:

PartyBrillen.nl is onderdeel van:

OneClickAway

Leidekkersstraat 10

9646 AV Veendam;

(dit is geen bezoekandres)

Telefoonnummer: 06 - 26 66 93 37 ma t/m vr 9:00 – 17:00

E-mailadres: info@partybrillen.nl

KvK-nummer: 60 91 80 39

Btw-identificatienummer: NL102812779B02


1.1 Zijn alle producten direkt leverbaar?

Alle producten die op de webshop van PartyBrillen.nl staan vermeld zijn per direct leverbaar. Dit betekend dat als u op werkdagen voor 14.00 uur besteld (*van november t/m maart is de levertijd 1-2 werkdagen) , u de bestelling de volgende werkdag in huis hebt.
Het kan uiteraard een keer gebeuren dat een artikel onverhoopt toch is uitverkocht. Mocht dit het geval zijn wordt u hier z.s.m. op de hoogte gebracht.

1.2 Wat zijn de betaalmogelijkheden?

I-DEAL:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
  • Uw naam en rekeningnummer worden pas aan de webwinkelier verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen houdt u zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.


PayPal:
PayPal is marktleider op het gebied van online betalen, ruim 71 miljoen mensen maken gebruik van de diensten van PayPal. Bij PayPal kunnen consumenten geheel gratis en vrijblijvend een rekening openen. Vervolgens kun je met gebruik van een bankoverschrijving of een creditcard geld storten op je rekening. Daarna kun je met je account in onze webshop betalen. Paypal geeft je tevens de mogelijkheid om je geld ten allen tijde terug te storten. 

Voor meer informatie of het aanmaken van een rekening ga je naar www.paypal.nl

Bankoverschrijving: 
Bij een bank/giro overschrijving maakt u het totaalbedrag zelf over naar onze rekening. U  ontvangt na het plaatsen van uw bestelling direct een bevestiging per e-mail met het ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Gebruik bij betaling altijd het ordernummer, zodat wij de betaling snel kunnen verwerken.

 

1.3 Ik woon in het buitenland, kan ik bij PartyBrillen.nl bestellen?

Ja, u kunt dan kiezen voor de optie "bankoverschrijving". Als u hiervoor hebt gekozen krijgt u va n ons een e-mail met daarin het totaalbedrag. De verzendkosten liggen namelijk iets hoger dan € 4,95. De hoogte van de verzendkosten is uiteraard afhankelijk van het land waar de order heen gestuurd dient te worden.


1.4 Hoe kan ik een bestelling retour sturen?

Bij ons heeft u altijd 14 dagen de tijd om u artikel, om wat voor reden dan ook,  retour te sturen. Mocht de maat net niet goed zijn, schroom dan niet om het retour te sturen. Hou hierbij wel rekening met de verpakking en eventuele labels en stickers. 
Het retour sturen van artikelen is op eigen risico en eigen kosten.
Download hieronder het retourformulier:

Retour/Ruil formulier

Retour adres:
  
PartyBrillen.nl
Leidekkersstraat 10
9646 AV Veendam  


1.5 Heeft PartyBrillen.nl ook een winkel?


PartyBrillen.nl is een webshop, wij hebben dus geen winkel.

1.6 Ik heb een andere vraag!

U kunt ons altijd een e-mail sturen deze beantwoorden wij doorgaans binnen 24-uur. U kunt u e-mail sturen naar info@partybrillen.nl

 

1.7 ik heb een klacht

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@partybrillen.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Neem contact op
* Verplichte velden