• Alle modellen €6,95
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven de €20,-

Betaalmethoden

iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.
 
PayPal
Bij PayPal kunnen consumenten geheel gratis en vrijblijvend een rekening openen. Vervolgens kun je met gebruik van een bankoverschrijving of een creditcard geld storten op je rekening. Daarna kun je met je account in onze webshop betalen.
 
Bankoverschrijving
Bij een bank/giro overschrijving maakt u het totaalbedrag zelf over naar onze rekening. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling direct een bevestiging per e-mail met het ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Gebruik bij betaling altijd het ordernummer, zodat wij de betaling snel kunnen verwerken.
 
DirectEbanking met Sofortüberweisung
Sofortüberweisung is een eenvoudige, snelle en veilige online betaalmethode die gebaseerd is op online banking. Uw betaling wordt via een beveiligde verbinding verder geleid naar de online rekening bij uw eigen bank. Hier meldt u zich aan zoals u dit gewend bent en bevestigt de betaling met een TAN code, Random Reader of Digipass.
 
Bancontact / Mister Cash
Met Bancontact / Mister Cash betaalt u veilig en snel online. Kies op 1DayFly.com voor deze betaalmethode, vul uw kaartnummer en vervaldatum in en u wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Hier wordt u gevraagd het bedrag te controleren en om u aan te melden via de on-linebeveiligingsmodule die u van uw bank hebt ontvangen.